Saya Suhaimi Taib, mendapat Sijil Pentadbiran Islam dari Kusza Kuala Terengganu (2002), Kursus Penerbitan Video Koperat Universiti Malaya (2003), Pengarang Warta Darul Iman (2000-2003) Penerbit Siaran Darul Iman (2003-2004), Wartawan Sambilan Berita Harian (1997-1998), Wartawan Harakah (1989-1996).
Menerima Anugerah kewartawanan Esso-Kawat (1997 dan 1998)

Hubungi saya melalui e-mel: seramaesty@yahoo.com atau H/P No: 013-9060111.

Thursday, February 5, 2009

Najib Lanun Melayu

Najib Razak kini hampir berjaya menubuhkan kerajaan primitif Barisan Nasional (BN) di Perak dan hampir berjaya menjadi lanun Melayu dengan kewibawaan sebagai pemimpin paling teruk dalam sejarah Malaysia.

Seorang anggota polis yang didakwa Shirul dalam kes pembunuhan altantunya Sharibuu mengakui dia dijadikan 'kambing hitam' untuk menyelamat orang yang tidak mahu dipanggil atau hadir memberi keterangan di mahkamah.

Kes ini didakwa ada kaitan dengan Najib, umum semua tahu dakwaan itu. Imej Najib cukup teruk dan merudum apabila ketika hampir menjejak tangga menjadi Perdana Menteri, dia menjadi semacam penjenayah politik dan difahamkan merancang rampasan kuasa kerajaan negeri dari tangan Pakatan Rakyat.

Saya amat jijik melihat manusia primitif ini hidup bermaharaja lela apa lagi mahu menjadi orang nombor satu negara tidak lama lagi.


No comments:

Terima kasih kerana sumbangan anda. Sumbanglah untuk kebaikan perjuangan kita bersama.

Can't find what you're looking for? Try Google Search!

Google
 

ANDA ADA MAKLUMAT ISU NEGARA?

Sila emailan kepada saya di seramaesty@yahoo.com atau hubungi saya di talian 013-9060111.

TERIMA KASIH ATAS KERJASAMA ANDA

Feedback Form

Join the Mailing List
Enter your name and email address below:
Name:
Email:
Subscribe  Unsubscribe 

Dr. Irfan menjelaskan Perniagaan Internet secara mudah kepada anda

Free Viral Advertising