Saya Suhaimi Taib, mendapat Sijil Pentadbiran Islam dari Kusza Kuala Terengganu (2002), Kursus Penerbitan Video Koperat Universiti Malaya (2003), Pengarang Warta Darul Iman (2000-2003) Penerbit Siaran Darul Iman (2003-2004), Wartawan Sambilan Berita Harian (1997-1998), Wartawan Harakah (1989-1996).
Menerima Anugerah kewartawanan Esso-Kawat (1997 dan 1998)

Hubungi saya melalui e-mel: seramaesty@yahoo.com atau H/P No: 013-9060111.

Saturday, January 10, 2009

PKR belum bincang agihan kerusi pilihan raya Sarawak

KUCHING: Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata, kepimpinan PKR masih belum berbincang mengenai pengagihan kerusi bagi pilihan raya negeri Sarawak, yang dijadualkan pada 2011 nanti.
Anwar, yang baru-baru ini dilantik sebagai ketua badan perhubungan PKR yang baru untuk Sabah dan Sarawak berkata pelantikannya itu adalah untuk membantu dalam usaha menyelaras 'barisan hadapan yang baru'.
'Kami berhasrat untuk menganjurkan ceramah dan lihat maklum balasnya. Ia adalah sesuatu yang boleh dilaksanakan dan praktikal kerana rakyat ingin tahu sekiranya kami boleh berbuat sesuatu yang berbeza daripada apa yang dilaksanakan sebelum ini..,' katanya kepada pemberita selepas menghadiri satu majlis makan malam anjuran PKR Sarawak di sini, malam tadi.
Pada majlis itu, Anwar menerima satu memorandum bagi membantah pembinaan Empangan Bengoh Dam, oleh penduduk di dua kawasan yang terlibat Kampung Rejoi dan Kampung Tain. BERNAMA"

No comments:

Terima kasih kerana sumbangan anda. Sumbanglah untuk kebaikan perjuangan kita bersama.

Can't find what you're looking for? Try Google Search!

Google
 

ANDA ADA MAKLUMAT ISU NEGARA?

Sila emailan kepada saya di seramaesty@yahoo.com atau hubungi saya di talian 013-9060111.

TERIMA KASIH ATAS KERJASAMA ANDA

Feedback Form

Join the Mailing List
Enter your name and email address below:
Name:
Email:
Subscribe  Unsubscribe 

Dr. Irfan menjelaskan Perniagaan Internet secara mudah kepada anda

Free Viral Advertising