Saya Suhaimi Taib, mendapat Sijil Pentadbiran Islam dari Kusza Kuala Terengganu (2002), Kursus Penerbitan Video Koperat Universiti Malaya (2003), Pengarang Warta Darul Iman (2000-2003) Penerbit Siaran Darul Iman (2003-2004), Wartawan Sambilan Berita Harian (1997-1998), Wartawan Harakah (1989-1996).
Menerima Anugerah kewartawanan Esso-Kawat (1997 dan 1998)

Hubungi saya melalui e-mel: seramaesty@yahoo.com atau H/P No: 013-9060111.

Saturday, February 23, 2008

Umno Seberang Takir tunjuk perasaan depan rumah Idris Jusoh

Pengerusi Perhubungan Umno Terengganu, Dato Seri Idiris Jusoh menerima padah dari sikap suka mencantas semua musuh-musuh atau anasir boleh menjadikannya tidak popular di kalangan ahli Umno Terengganu sekaligus terpinggir dari dilantik semula sebagai Menteri Besar jika Barisan Nasional (BN) berjaya menang semula dalam pilihanraya umum ke 12 8 Mac ini.

Senario membarah dalam Umno kini terbukti dengan tentangan ahli-ahli Umno di seluruh negeri termasuk dari Kemaman, Marang, Hulu Terengganu dan Kuala Terengganu yang mengadakan demonstarsi di Wisma Darul Iman dan kediamannya sendiri di Batu Burok, Kuala Terengganu.

Umno Seberang Takir telah berarak di hadapan kediaman Idris di Batu Burok bagi menyatakan tentangan mereka terhadap penapian Shapian Ali sebagai calon yang dikatakan layak bertanding di Dewan Undangan Negeri (DUN) Seberang Takir.

Visual di bawah ini sebagai bukti tragedi perpecahan Umno yang paling teruk di Terengganu selepas merdeka. Sila klik.....


video

Terima kasih kerana sumbangan anda. Sumbanglah untuk kebaikan perjuangan kita bersama.

Can't find what you're looking for? Try Google Search!

Google
 

ANDA ADA MAKLUMAT ISU NEGARA?

Sila emailan kepada saya di seramaesty@yahoo.com atau hubungi saya di talian 013-9060111.

TERIMA KASIH ATAS KERJASAMA ANDA

Feedback Form

Join the Mailing List
Enter your name and email address below:
Name:
Email:
Subscribe  Unsubscribe 

Dr. Irfan menjelaskan Perniagaan Internet secara mudah kepada anda

Free Viral Advertising