Saya Suhaimi Taib, mendapat Sijil Pentadbiran Islam dari Kusza Kuala Terengganu (2002), Kursus Penerbitan Video Koperat Universiti Malaya (2003), Pengarang Warta Darul Iman (2000-2003) Penerbit Siaran Darul Iman (2003-2004), Wartawan Sambilan Berita Harian (1997-1998), Wartawan Harakah (1989-1996).
Menerima Anugerah kewartawanan Esso-Kawat (1997 dan 1998)

Hubungi saya melalui e-mel: seramaesty@yahoo.com atau H/P No: 013-9060111.

Tuesday, September 30, 2008

Keluar BN: Pemuda Gerakan anjur jelajah dapatkan maklum balas

KUALA LUMPUR: Kepimpinan baru Pemuda Gerakan melalui pemilihan pada 10 dan 11 Oktober ini akan menjelajah ke seluruh negara bagi memberi maklumat berhubung kesan jika parti itu terus kekal atau memilih untuk keluar daripada Barisan Nasional (BN).

Ketua Biro Belia dan NGO dan Ahli Jawatankuasa Pusat Pemuda Gerakan, Stephen Doss berkata, mereka akan mengadakan seminar dalam setiap jelajah bagi mendapatkan maklmat balas yang akan dikemukakan pada mesyuarat agung khas Pemuda Gerakan.

"Kami membuat keputusan untuk mengadakan jelajah bagi memberi maklumat ke peringkat akar umbi dan mendapatkan maklum balas mereka kerana sekarang banyak pihak yang membuat keputusan mengikut emosi.

"Kami menetapkan selama setahun untuk mengadakan siri jelajah berkenaan tetapi ia bergantung kepada keadaan dan tidak semestinya ia mengikut masa yang ditetapkan," katanya.

Beberapa pemimpin Gerakan peringkat bahagian telah membaut saranan agar parti itu mengkaji semula kedudukannya dalam BN kerana tidak berpuas hati dengan beberapa tindakan oleh BN. BERNAMA

No comments:

Terima kasih kerana sumbangan anda. Sumbanglah untuk kebaikan perjuangan kita bersama.

Can't find what you're looking for? Try Google Search!

Google
 

ANDA ADA MAKLUMAT ISU NEGARA?

Sila emailan kepada saya di seramaesty@yahoo.com atau hubungi saya di talian 013-9060111.

TERIMA KASIH ATAS KERJASAMA ANDA

Feedback Form

Join the Mailing List
Enter your name and email address below:
Name:
Email:
Subscribe  Unsubscribe 

Dr. Irfan menjelaskan Perniagaan Internet secara mudah kepada anda

Free Viral Advertising