Saya Suhaimi Taib, mendapat Sijil Pentadbiran Islam dari Kusza Kuala Terengganu (2002), Kursus Penerbitan Video Koperat Universiti Malaya (2003), Pengarang Warta Darul Iman (2000-2003) Penerbit Siaran Darul Iman (2003-2004), Wartawan Sambilan Berita Harian (1997-1998), Wartawan Harakah (1989-1996).
Menerima Anugerah kewartawanan Esso-Kawat (1997 dan 1998)

Hubungi saya melalui e-mel: seramaesty@yahoo.com atau H/P No: 013-9060111.

Sunday, August 17, 2008

PAS Wilayah kecewa JPP gagal rundingkan kerusi

IPOH, 16 Ogos (Hrkh) - Perwakilan Wilayah Persekutuan melahirkan rasa tidak puas hati dengan pembahagian dan penetapan kerusi calon di wilayah itu, yang menyaksikan hanya satu kerusi diperuntukan selain satu di Labuan dan Putrajaya.

Iklan
Dari tiga kerusi yang diperuntukan, hanya Titiwangsa dimenangi oleh PAS dan PAS sepatutnya bertanding lebih banyak lagi kerusi berdasarkan jumlah kekuatan parti itu yang tidak dapat dinafikan.

Wakil PAS Wilayah Persekutuan, ustaz Mohd Yusuf Daud, ketika membahaskan Ucapan Dasar Presiden, di Stadium Indera Mulia, Ipoh, berkata kegagalan PAS merundingkan dan mendapatkan kerusi lebih besar di wilayah, adalah melambangkan kegagalan Jabatan Pilihan Raya PAS Pusat (JPP) dalam melangsungkan rundingan dengan Parti KeAdilan Rakyat

"Saya menyifatkan ia sebagai satu kegagalan JPP kerana situasi ini membenarkan persepsi bahawa PAS bukan 'mainstream' di Lembah Klang, sebaliknya hanya bertapak di kampung-kampung," kata beliau. Click Here!

No comments:

Terima kasih kerana sumbangan anda. Sumbanglah untuk kebaikan perjuangan kita bersama.

Can't find what you're looking for? Try Google Search!

Google
 

ANDA ADA MAKLUMAT ISU NEGARA?

Sila emailan kepada saya di seramaesty@yahoo.com atau hubungi saya di talian 013-9060111.

TERIMA KASIH ATAS KERJASAMA ANDA

Feedback Form

Join the Mailing List
Enter your name and email address below:
Name:
Email:
Subscribe  Unsubscribe 

Dr. Irfan menjelaskan Perniagaan Internet secara mudah kepada anda

Free Viral Advertising