Saya Suhaimi Taib, mendapat Sijil Pentadbiran Islam dari Kusza Kuala Terengganu (2002), Kursus Penerbitan Video Koperat Universiti Malaya (2003), Pengarang Warta Darul Iman (2000-2003) Penerbit Siaran Darul Iman (2003-2004), Wartawan Sambilan Berita Harian (1997-1998), Wartawan Harakah (1989-1996).
Menerima Anugerah kewartawanan Esso-Kawat (1997 dan 1998)

Hubungi saya melalui e-mel: seramaesty@yahoo.com atau H/P No: 013-9060111.

Wednesday, August 27, 2008

Kemenangan Anwar bukti rakyat matang, fikir masa depan negara

PERMATANG PAUH, 27 Ogos (Hrkh) - Para petugas Pakatan Rakyat antara golongan yang paling gembira apabila Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat (KeADILan), Dato' Seri Anwar Ibrahim diistiharkan sebagai pemenang bagi kerusi Parlimen Permatang Pauh.

Iklan
Segala usaha mereka dirasakan berbaloi berhadapan dengan rakyat yang kian matang berfikir demi masa depan negara dan agama.

ImageMohd Zubir Musa, 35, daripada Sungai Kechil, Nibung Tebal berkata, jentera Barisan Nasional (BN) pasti terasa hilang taring selepas ini kerana apa yang mereka taburkan tidak dipedulikan.

"Penduduk tempatan mahukan janji yang tepat bukan mainan, " ujarnya.

ImagePetugas daripada Gombak, Selangor,Nor Aizah Husain, 50, berkata, jalinan kerjasama yang erat merupakan kunci kejayaan segala-galanya.

Ia juga sambungnya, umpama percikan bunga api yang menandakan kesepaduan jitu semua antara KeADILan, PAS dan DAP makin memuncak dan boleh membawa perubahan ketara terhadap negara.

ImageSementara itu Ketua Bahagian KeADILan Bentong, Pahang, Ram Ponusamy pula berkata, Malaysia baru yang dirancangkan oleh Anwar akan menjadi kenyataan tidak lama lagi.

Malaysia yang diimpikan oleh rakyat yang cintakan kesejahteraan jauh daripada rasuah dan penyelewengan.

"Sebenarnya rakyat telah bosan dengan penyelewengan dan berharap Anwar dapat lakukan perubahan untuk menyelamatkan Malaysia daripada bangkrap, " terangnya.

Click Here!

No comments:

Terima kasih kerana sumbangan anda. Sumbanglah untuk kebaikan perjuangan kita bersama.

Can't find what you're looking for? Try Google Search!

Google
 

ANDA ADA MAKLUMAT ISU NEGARA?

Sila emailan kepada saya di seramaesty@yahoo.com atau hubungi saya di talian 013-9060111.

TERIMA KASIH ATAS KERJASAMA ANDA

Feedback Form

Join the Mailing List
Enter your name and email address below:
Name:
Email:
Subscribe  Unsubscribe 

Dr. Irfan menjelaskan Perniagaan Internet secara mudah kepada anda

Free Viral Advertising